Ban aanvechten

Wereldbouw Forums Ban aanvechten Ban aanvechten

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • #6071
  skillednab
  Bijdrager

  Ik ben gebanned door rutger omdat er vrijdag avond wat dingen zijn gebeurd met de zogenaamde nora het was niet om te pesten maar gewoon om te kloten ik ben daar op aangesproken door Mrlarss en Heerxtem en toen ben ik gestopt ik zat op dat moment met mauriceking in een call en we gingen elkaar gewoon irriteren in de server chat en daar wisten mrlarss en heerxtem van voor de rest soort dat ik nora zo erg irriteerde zou voortaan mijn meningen voor me houden over haar ookal ben ik niet de enige die het zo zien en vinden
  Mvg Skill3d_Nab
  Ik hoop graag een unban te krijgen want heb opzich voor mijn doen veel gegrind en ik stream ook op jullie server en wil dat heel graag voortzetten!!

  #6073
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Hoihoi,

  We gaan je geen unban geven. Als je een grapje maakt over iemand is dat ofwel plagen, ofwel pesten. Het is plagen als de ander het leuk vindt, en anders is het gewoon pesten. Je mag vinden wat je wil van anderen, maar zorg dat ze daar geen last van hebben.

  Je had al vijf waarschuwingen op je naam staan. Wij hebben het idee dat je je alleen gedraagt als wij er toevallig met onze neus bovenop zitten. En zelfs dan: “Ik heb echt zin om nu weer wat tegen Nora te zeggen maar heer is hier nu”. Dit verpest gewoon voor ons de sfeer, wij hebben hier geen zin in. Daarom deze ban.

  Groeten,
  Rutger

  #6074
  skillednab
  Bijdrager

  Ik zou me voortaan echt gaan gedragen en wil dat ook bewijzen ik snap dat ik nu alle vertrouwen kwijt ben geraakt maar wil ook niet me vrienden in de steek laten zou ook me excuses willen aan bieden aan nora als u dat wilt en als het van u mag het was totaal niet de bedoeling om nora te pesten dus daarvoor ook mijn excuses en natuurlijk ook me excuses dat ik de sfeer op die momenten heb verpest.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.