Ban?

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #4252
  Stadsbus
  Deelnemer

  Hoi,

  Oké, ik ging weer eens een keertje minecraften en toen zag ik dat er een uniek blokje was, ik logde in en zag dat ik verbannen was ( niet for ever) maar alsnog, er stond bij: verbannen voor griefen endfarm oké een paar vragen: wat heb ik gegriefd? Er staan daar endstobes en beschermde deuren, de groep was open, iedereen kon er in en er stond nergens dat je er niet in mocht en bij de regels staat dat ook niet, er staat een grote kist met enderpearls er in, met een bordje ernaast dat je zoveel mocht pakke wat je wilt dus wat heb ik gedaan?!?

  #4253
  Stadsbus
  Deelnemer

  krijg ik nog antwoord? 😛

  #4256
  2zqa
  Sleutelbeheerder

  Renebussen, volgens logblock had jij een dirt toren gebouwd naast de enderman farm. En de endermite was ook dood. Dus logisch gezien heb jij waarschijnlijk de endermite vermoord. Dit is griefen en tegen de regels.

  Ik zal je unbannen maar breek a.u.b. niet nog eens de regels.

  #4261
  Stadsbus
  Deelnemer

  Hoi, ik moet toegeven dat ik een dirt toren heb gebouwd, ik wou kijken hoe het in elkaar zat, maar ik ben niet op de endermenplateau geweest, en ik heb ook niet de endermite gekild.

  (ik zie nu pas dat ik ben unband loll)

  #4263
  Stadsbus
  Deelnemer

  En oja, de dirttoren heb ik nu dus weggehaald maar waarschijnlijk kan je hem weer tijdelijk terugtoveren en dan moet je ook kijken hoe ik dan van die toren naar de endermite ben gesprongen, waarschijnlijk val je dan dood als je geen fether faling op je schoenen hebt staan dus hoe zou ik dan die endermite gedood moeten hebben, hij kan ook wegzijn doordat de server weer een keer was heropgestart, endermites zijn mobs, geen dieren

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.