AFK

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Auteur
  Berichten
 • #1520

  Hallo,
  ik ben geband door quanrex voor afk’en op een vis farm, Ik heb van tibo gehoord dat afk wel mag en 5 min. voor ik ging afk’en ging 2zqa afk’en. Ik weet dus nu niet, mag het wel of mag het niet? Ik zou het graag willen weten, en dan kan ik mijn exuses aanbieden als het niet mag. Ik snap dat het niet mag op punten (online machiene) maar op vis of mobfarm moet tog geen probleem zijn?
  En o ja, Mag ik dan unband worden wand dit was een misunderstanding.

  -Mathi_Craft

  #1521
  Qanrex
  Deelnemer

  Hallo,

  Je bent niet geband, je bent gekickt. En als je de regels goed doorleest staat er het volgende: ‘We hebben een anti-afk systeem dat je de server uit gooit als je een tijdje niet beweegt. Maak en gebruik geen anti-anti-afk systeem, of dat nou een gebouw, een mod of iets anders is.
  Waarom? Ons puntensysteem geeft je punten als je online bent. Het is niet eerlijk als je punten verdient terwijl je niet online bent.’

  En ik volg gewoon de regels zoals ieder ander.

  #1522

  Dat snap ik helemaal, maar kan je dan niet een keuze knop hebben afk/geen afk. en als je dan afk hebt krijg je geen punten en als ja geen afk hebt dan krijg je wel punten.

  #1523
  Qanrex
  Deelnemer

  nee, want niemand zal die ooit gaan gebruiken (denk ik), want iedereen laat die dan op geen afk staan. Je krijgt toch om de 10 minuten 5 punten. als je dat dan 1 keertje mist, dan blijf je toch gewoon 10 minuten langer op.

  #1526
  Rutger
  Sleutelbeheerder

  Een AFK-modus komt er zeker niet. Je zou dan uren bij je mobfarm kunnen staan, of ervoor kunnen zorgen dat andere spelers niet kunnen inloggen.

5 berichten aan het bekijken - 1 tot 5 (van in totaal 5)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.