Ban TW_GamesYT

Wereldbouw Forums Ban aanvechten Ban TW_GamesYT

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
  • Auteur
    Berichten
  • #4650

    Ik ben gisteren verbannen van de server. Omdat ik uitvloog tegen mijn neef omdat die mij uitdaagde. Dat is weer een van zijn smerige trucjes. Ik had dat cobble monster gemaakt als revenche omdat hij de hele tijd water aan het plaatsen was op mijn claim, dat was ik beu dus begon ik te schelden wat iedereen wel doet als iemand niet luistert als je stop zegt. Hij deed gewoon heel erg irritant tegen mij, dus daarom maakte ik dat cobble monster. Hij wist dat ik daarvoor gebant ging worden maar wat ik niet snap is Waarom is jonasmaes01 niet gebant????
    Hij heeft ook kei irritant gedaan, racistisch gedaan en waarschijnlijk omdat hij al wat langer op de server speelt ban je hem niet. Gelieve /tempmute toe te voegen dan kan je iemand muten als die scheld en niet direct bannen want dat is echt veel te veel overdrijven. En jonas daagde mij ook uit dus daarom deed ik dat. Hoe zou je zelf zijn als iemand de hele tijd water over je claim laat stromen zodat je niet eens normaal blokken kan neerzetten.
    Ik vind het gewoon zielig van Jonas dat hij me dit lapt en eigenlijk ook een beetje zielig van jouw Rutger. Je bant hem gewoon niet omdat hij al wat langer op de server speelt.

    #4652
    Rutger
    Sleutelbeheerder

    Hoi TW_GamesYT,

    Voordat ik op de rest van je bericht inga, eerst even wat over /tempmute. Ik wil geen mutes op de server. Als iemand zich niet kan gedragen, is het het beste als die persoon uit de server wordt gezet, in plaats van dat iedere andere speler een commando moet gebruiken. Dan zou slecht gedrag het probleem worden van alle andere spelers, in plaats van degene die zich slecht gedraagt.

    De reden dat je verbannen bent is die berg. Dat staat ook zo in de banreden. Ik heb gewoon gekeken wie met die enorme berg een stad had verpletterd (samoht en Lars_15 hadden hierover een klacht ingediend). Dat was jij, dus had ik jou verbannen.

    Binnen chatgroepen kun je zeggen wat je wil: die berichten worden nergens opgeslagen, ik kan ze dus niet teruglezen. In de openbare chat moet je voorzichtiger zijn: die kan ik wel teruglezen. Ik heb geen idee wat Jonas in chatgroepen allemaal gezegd heeft, maar als ik de openbare chat teruglees kan ik niks vinden waarvoor Jonas een ban moet krijgen.

    Je moet begrijpen dat ik geen zin heb in gedoe. Ik zie twee spelers die regelmatig ruziën. Wanneer dat binnen chatgroepen gebeurt merkt niemand ervan, maar wanneer je in de openbare chat verdergaat, of wanneer je zo’n berg op andermans stad gaat bouwen, veroorzaak je overlast.

    Ik wil je best een unban geven, maar ik wil er dan wel van op aan kunnen dat het verder wel gezellig blijft tussen jullie twee (of dat het tenminste zo lijkt voor de andere spelers). Ik wil dus dat jij en Jonas allebei hier melden dat jullie dat gaan doen.

    #4655

    Ik wil het goed maken met men neef, alleen als hij ook geen cobble generator bouwt (ook niet op mijn huis alleen), en dan doe ik ook geen water over zijn huis ik doe het zelfs niet meer als Tom terug begint. bedankt rutger, ik geef hem de kans de rest light aan jou. ik meldt dingens vanaf nu maar ik doe niets terug,

    – Jonas

    #4659

    Rutger, ik heb het goed gemaakt met mijn neef, zou ik een unban mogen. Dat cobble ding deed ik uit rage 😀

    #4666

    Rutger, ik heb het terug bijgelegt met mijn neef. We komen terug overeen en spelen terug samen. Zou je me dan alsjeblieft willen unbannen? Dat zou ik erg apreciëren.
    -TW_GamesYT
    -Tom

    #4667

    ik wil terug survive met men neef zonder ruzie’s zou TW_GamesYT een unban krijgen aub.

    #4668

    Ik heb je ban opgeheven. Welkom terug!
    -tibo7811

7 berichten aan het bekijken - 1 tot 7 (van in totaal 7)
  • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.