Shooting Tanks

Spread the love

Shooting Tanks is een nieuw spel, gemaakt samen met mijn broertje Marijn Kok. Het is een 2D-schietspel met als doel het neerschieten van alle tanks. Zelf ben je een verkenner met een bolhoed die alleen horizontaal en verticaal kan schieten. De tanks kunnen wel alle kanten op schieten.

Shooting Tanks homepage (English)

Hieronder een paar screenshots:

Het spel is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Binnenkort kun je het downloaden voor Android en Windows. Je kunt nu al een demo in je browser spelen:

Demo van Shooting Tanks

Het spel is gemaakt met GameMaker, een programma om voornamelijk 2D videospelletjes te maken. Het leuke van GameMaker is dat je je spel kunt draaien op onder andere Windows, Android, iOS, Ubuntu, Tizen en in je webbrowser. Helaas moet je voor al die mogelijkheden wel een flinke prijs betalen, maar gelukkig zijn er regelmatig aanbiedingen.

Geef een reactie