Overbodig bordje

Spread the love

Amsterdam staat erom bekend veel bordjes op te hangen. Ze geven uitleg over het parkeerbeleid, geven een omrijroute of wijzen je simpelweg naar het dichtst bijzijnda treinstation. Sinds kort staan er zelfs overal bordjes die precies aangeven waar de snorfietsen wel en niet op het fietspad moeten rijden.

Deze bordjes hebben allemaal een duidelijk nut. Er worden mensen mee geholpen. Je weet bijvoorbeeld het station te vinden terwijl je telefoon net leeg is, of je vermijdt pijlsnel die ene opengebroken straat. Zelfs de snorfietsbordjes zijn er om mensen te helpen: de snorfietser zal misschien niet altijd even blij zijn, maar de “echte” fietsers des te meer.

Laatst kwam ik echter een bijzonder bordje tegen. Het bordje zag er opvallend uit, met grote zwarte letters op een knalgele achtergrond. Hier staat iets belangrijks, dit moet je lezen. Maar zeg nou zelf, welke informatie geeft onderstaand bordje?

Gezien bij station Amsterdam Amstel.

Geef een reactie