Nieuwe moderator: Stualyttle

Sinds vandaag hebben we een nieuwe moderator: Stualyttle! Stualyttle was al een tijdje helper, en hij was al zeer actief in die rol. Stualyttle, bedankt dat je moderator wil worden!

We hebben tegelijk ook één moderator weggehaald: tibo7811. Dat steekt, hij was één van onze eerste mods. Van 2012 tot ongeveer 2018 was tibo7811 actief op de server, en heeft jarenlang voor orde op de server gezorgd. Omdat hij niet meer actief is, hebben we hem nu uit de moderatorlijst gehaald. Hopelijk zien we je nog eens terug!

We hadden een nieuwe moderator nodig omdat het dankzij de nieuwe lockdowns in Nederland en België wat drukker werd, en er ook meer spelers hier kwamen om rotzooi te trappen. We konden dus wel wat versterking gebruiken…

De moderators zijn nu MrLarss, heerxtem, tjbs en Stualyttle. Moderators zijn mensen die álle commando’s op de server kunnen gebruiken. Ze kunnen dus bijna hetzelfde als admins. Het enige verschil is dat admins wel bij de servercomputer kunnen, en moderators niet. Zie deze pagina voor meer uitleg over wat helpers en moderators kunnen.

Geef een reactie