Grafiekje: aantal nieuwe spelers per maand

Ik vond het wel een grappig grafiekje. In 2012 waren we bijna alleen, in 2013 begon de groei en in 2014 en 2015 hadden we onze topjaren. Vanaf 2016 kwamen er steeds minder nieuwe spelers bij. Dat was toen Minecraft 1.9 uitkwam. Vanaf dat moment bleven veel Minecrafters achter op Minecraft 1.8 (vanwege PvP) en kregen we dus minder nieuwe spelers. Later werd Minecraft zelf ook minder populair.

Het piekje begin 2019 komt doordat we zijn gaan adverteren (wel alleen met gratis advertenties). Gelukkig hebben we ook een heleboel bestaande spelers die actief zijn, blijven of weer actief worden. Ook als er nog maar een paar mensen actief zijn zullen we de server online houden. Maar toch: het zou leuker zijn als wat meer mensen deze server zouden vinden. Mocht je willen meehelpen met werven, we hebben hier een banner:

Rechtsklik, afbeelding opslaan als…

Geef een reactie