Nederzettingen kunnen nu dichter bij elkaar gebouwd worden

Tot nu toe moest er altijd minstens één chunk (16 blokken) tussenruimte zijn tussen nederzettingen. Omdat dit in steden van meerdere mensen niet handig werkte, heb ik dit nu weggehaald. Je kunt dus nu gewoon je nederzetting tegen die van je buurman of buurvrouw aanbouwen.

Het eerste blokje van je nederzetting moet nog wel op minstens één chunk afstand staan van die van je buur. Op deze manier heeft iedereen hopelijk nog een beetje ruimte om uit te breiden.

Je moet nog altijd opletten dat je niet té dichtbij een ander bouwt. Als iemand bewust heel ver weg heeft gebouwd, dan wil die persoon blijkbaar een hoop uitbreidingsruimte om zich heen. Je mag dan niet zomaar iets er pal naast gaan bouwen; vraag eerst even aan die persoon of het mag. Als je toch zonder toestemming gaat bouwen, loop je het risico dat wij je gebouw een stukje gaan verplaatsen. 😉

In een openbare stad (zoals die bij het spawn) mag je natuurlijk veel dichter bij anderen bouwen, maar let ook hier even op dat je een ander niet helemaal inbouwt.

Een reactie op “Nederzettingen kunnen nu dichter bij elkaar gebouwd worden

  1. Hey,

    Ik ben erg blij dat dit nu kan!
    Dit probleem heb ik zelf ook meerdere keren gehad, en nu hoef ik geen endsteenbeschermingen meer te gebruiken!
    Perfect! =D

    mvg,
    Jens (jenseplens)

Geef een reactie