AFKBooter verwijderd

Doe alsjeblieft iets als je online bent! Iedereen die wat meer op Wereldbouw speelt, heeft dit berichtje al wel eens gehad. We hebben dit ooit toegevoegd om te voorkomen dat mensen gratis punten verdienen door hun Minecraftpoppetje gewoon de hele nacht ingelogd te laten blijven.

In het begin werkte AFKBooter heel goed: iedereen die niks deed werd offline gegooid. Alleen, in de loop der jaren veranderde hoe Minecraft beweging afhandelde. AFKBooter werkte niet meer goed, en gooide je soms ook van de server af als je gewoon aan het spelen was. Daarnaast zou AFKBooter helemaal niet meer gaan werken zodra Minecraft 1.12 uitkomt.

Tegenwoordig heeft Minecraft zelf ook een ingebouwde AFK-detector. We hebben besloten AFKBooter eraf te gooien, en voortaan alleen nog te vertrouwen op Minecrafts ingebouwde systeem.

2 reacties op “AFKBooter verwijderd

  1. Fijn dat dit verwijderd is, ik werd zomaar gekickt terwijl ik gewoon in mijn bootje villagers aan het verplaatsen was! Ik hoop wel dat die AFK-detector van Minecraft zelf goed werkt, het is niet fijn als veel spelers ineens honderden punten erbij hebben zonder dat ze er iets voor hebben gedaan!

Geef een reactie