Kippengekte

In de winkel bij het spawn was een klein foutje geslopen… Er was een winkeltje waar je voor 15 punten kippen kon kopen en verkopen en er was een winkeltje waar je voor 20 punten kippen kon kopen en verkopen. Nou zijn er spelers geweest die daar misbruik van hebben gemaakt. Met dat geld zijn een hoop dieren gespawnd.

De oplossing: we hebben het geld van een aantal spelers door 100 gedeeld. We hebben ook een hoop dieren verwijderd. Het is mogelijk dat hierbij een paar dieren teveel zijn omgebracht. Is dat het geval, zeg het dan even tegen 2zqa of TheBaLENced of een van de moderators.

Voortaan hebben we graag dat spelers het even melden als zoiets gebeurd. Nu hebben we bij de een teveel geld/dieren verwijderd en bij de ander te weinig, wat het er ook niet eerlijker op maakt.

10 reacties op “Kippengekte

  1. er zijn nog steeds heel, HEEL veel kippen. ik heb ze grotendeels vermoord, en heb nu 5 stack kippenvlees, maar er zijn nog stteeds, veel, veel te veel over. misschien nog wat dieren doden?

    1. Op een specifieke plek (coördinaten graag!) of verspreid over de server? In het eerste geval stuur ik er 2zqa op af, in het tweede geval kunnen we er weinig aan doen zonder legitieme dierenfarms te schaden.

  2. Ik heb 20 stack dirt aan volgens mij wretcherboy verkocht en daar 1000 punten voor gekregn en nu heb ik er nog maar 137? kan dar ff verandert worden want dat vind ik best genaaid nu ik wel mn dirt heb verkocht maar nix ervoor trug heb gekregen

        1. We hebben een gokje moeten maken hoeveel geld iemand eerst had. Voor een aantal hebben we te laag gegokt, voor een aantal te hoog. De mensen die teveel overhouden hoor je niet, de mensen die te weinig overhouden wel.

          Ik kan er vrij weinig aan doen, bedragen zijn niet te achterhalen. Excuses voor het ongemak.

  3. ik had iets van €12000, en nu is het opeens €46. ik heb dat geld gekregen van o.a. Big_Foot_Big , en ik heb niets met de kippengekte te maken. kan ik plz een beetje van mijn geld terugkrijgen?

    1. Big_Foot_Big gaf gecheat geld, dus dat geld ben je logischerwijs kwijt. Het is voor ons helaas niet meer te achterhalen hoeveel geld je had voordat Big_Foot_Big je geld gaf, 46 punten was een lage schatting. 🙁

Geef een reactie