1. 29 januari 2014
▮▮
1. 29 januari 2014

Dit zijn zelfgenomen screenshots van de webcam op cu2030.nl, camera Katreinetoren, positie Buurtsporen Stationsplein Oost. Op basis van de Proclaimer op de site (De informatie op de website mag door iedereen gebruikt en vrij verspreid worden, maar niet voor commerciële doeleinden.) meen ik hier deze beelden te mogen publiceren. Mocht iemand (iets op) de foto's hier weg willen hebben, stuur dan een e-mail naar rutger.kok@live.com. Het staat iedereen vrij de beelden hier verder te verspreiden en te publiceren, het zijn immers niet mijn beelden, maar screenshots van een webcam van een andere site.

Op de eerste foto zijn nog wat resten te zien van het oude stationsgebouw. Halverwege mei 2014 werd de stationstraverse gesloopt. Eind juni kwam er een dak boven spoor 3 en 4 en werd de busbaan verplaatst. In augustus werd het verder uitgebreid, de route naar de stationshal is nu weer overdekt.

Begin december 2014 was het dak van de stationshal af. In februari 2015 werden de eerste muren van de ondergrondse fietsenstalling gebouwd. Begin mei werden de eerste muren van de volgende verdieping gebouwd.