Nieuw spawnpunt, claim een winkel

Na 651 dagen is het tijd voor een nieuw spawnpunt. Dit keer is het spawn gebouwd in de stijl van de klassieke oudheid.

Er is ook een nieuwe Mall, met daarin ruimte voor twaalf winkels. Reageer hier vóór zaterdag 17 juni. We verloten de twaalf winkels onder iedereen die hier reageert.

(Voor de verloting gaan we naar randomizer.org, waar we één setje van twaalf getallen gaan genereren. Stel dat de getallen 2, 5, 8 enzovoort zijn, dan krijgen de tweede, vijfde, achtste enzovoort die hier gereageerd had de winkel. Als er twaalf of minder reacties zijn dan krijgt gewoon iedereen een winkel. 🙂 )

Update zaterdag 17 juli
Er waren 10 reacties (een vraag en een antwoord niet meegerekend), dus iedereen krijgt een winkel!

12 reacties op “Nieuw spawnpunt, claim een winkel

  1. ik wil wel een winkel willen hebben dan kan ik nieuwe vrienden maken en chatten maar ik zou een winkel wel leuk vinden

  2. Ik zou graag een winkel willen. (Degene die ik had ingericht is weer leeg. 😉 )

  3. Hoespeljebus had een winkel voor mij naast die van cera_cera belooft maar ik vindt het inderdaad eerlijker om die winkels te verloten. Mischien moeten we ook kijken naar de mensen die veel van hun producten verkopen in de oude mall, omdat er mensen zijn die maar een keer iets in hun winkel hebben geplaatst en het dan voor een niet normaal hoge prijs te koop zetten. Want dat zou ook zonden zijn.

    1. Als iemand zijn of haar winkel slecht onderhoud, dan waarschuwen we die persoon, en als er geen verbetering in zit, dan wordt de winkel leeggeruimd en gaat die naar een ander.

  4. Mag ik ook een winkel in de nieuwe mall, mijn oude winkel in de oude mall hoef ik dan niet meer.

    Groetjes PartyJo

Reacties zijn uitgeschakeld.