Halloween 2015

Vlakbij het spawn, op een verlaten strand, is een gigantische doodshoofd verschenen. Hierin staat een portaal naar een plek die ooit belangrijk was, maar tegenwoordig ernstig vervallen is…

Volg vanaf het spawn de bordjes, en ga mee op deze reis naar het verleden. Verken grotten, neem een kijkje in geheime ruimtes. Maar pas op waar je loopt! Stap niet in de lava, val niet in een van de vele putten.

Aan het einde van de tocht wacht je een beloning: een exclusief blokje. Dit blokje kun je meenemen, op je hoofd zetten en bij je huis tentoonstellen. Na zondag kun je het blokje nooit meer krijgen, dus wees er snel bij. Als je het blokje plaatst, en iemand anders raakt het aan, dan krijgt die een berichtje: hier staat dat het een blokje is van Halloween 2015. Kan iedereen zien hoe lang je al speelt.

Ook is er een winkel. Hier worden slechts twee spullen verkocht: een zombiepaard en een skeletpaard. Beide paarden kosten 175 punten per stuk. Heb jij dat bedrag over voor zo’n paard?

Veel plezier bij Halloween, laat je niet bangmaken.

12 reacties op “Halloween 2015

    1. Ik heb bij mijn xp_spawner nog een klein gedenkje staan die iedereen bekijken.
      Je kan er komen met een portal genaamd xp_spawner.
      1. Daar is een xp_spawner lekker levelen.
      2. Je kan er het TNT blokje vinden.
      3. Maar het belangrijkste je kan er een zombie vinden met een pumpkin had!

      Mvg, Tinus007

  1. Dat vindt ik een korte reactie die ik niet serieus neem, sorry. Er zit teveel in mijn verhaal waar wat over te zeggen valt, dat het geen utopia is, da’s klaar als een klontje, misschien eerst mer anderen overleggen voordat je zomaar een idee van tafel veegt?

  2. Even een kort idee, we zijn steeds bezig met eten zoeken, dingen kopen en verkopen en construeren van gebouwen van formaat. Ik heb er twee ideetjes over, er is een punten systeem, deze loopt per x-tal minuten een x-tal punten op, maar, als een goede belasting staat wordt er geen punt gegeven voor de ruimte en het volume van het bouwwerk waarin je ‘woont’. Zou het een uitdaging zijn om iedere x-tal minuten of uren of zelfs dagen een x-aantal punten automatisch van je account te halen voor gemeenschappelijke bouwwerken waar meerdere aan mee kunnen werken. Is je punten aantal te laag en kun je b.v. een paar MC-dagen niet afdragen, dan kan de “bank” beslag laten leggen op je bezittingen en uiteindelijk na een termijn verkopen. Ik weet het klinkt als in het echt, maar als je lang genoeg mobs weet te ontwijken, en een eigen tuintje hebt, loopt het punten aantal alleen maar op. De”bank” krijgt niks momenteel. Ikzelf ben aan het zoeken naar zo’n systeem, omdat je dan via boeren, agrariërs dus, je grondstoffen in winkels kunt verkopen, die gekocht wordt door mensjes, jij en ik dus, en dat aantal punten gaat voor een deel naar de, noem het staatskas, waar vanuit een bouwer, stel je bent een bouwer, zijn middelen kan halen om opdrachten te volbrengen. Nou wordt het ingewikkeld. Maar, je snapt een klein beetje waar ik met punt 1 naar toe wil. Punt 2 is, er zijn geen ruïnes die bezichtigd kunnen worden, het is een makkie om een kasteel te maken, maar om er een mooie ruïne van te bouwen met looppaden en waarschuwingsbordjes… Ik heb het zelf getracht en is redelijk maar nog lang niet af. En simpelweg explosieven plaatsen en wegrennen is niet mijn idee.
    Gegroet allen,
    Mr_Killer01

  3. Echt leuk!
    Het is goed gebouwd, er zit een goed verhaal bij en leuk dat je zo een plek die vroeger heel belangrijk was en daarna verlaten was nu weer kan her gebruiken!! Gaat na zondag het hele parkour etc weer weg of blijft het staan?
    Dit soort dingen moeten we/jullie echt vaker doen bij feesten.
    Ik ben benieuwd wat er met kerst gaat gebeuren xD.

    Mvg,
    Tinus007.

Geef een reactie