Binnenkort een nieuw spawnpoint

Als je op de kaart kijkt, zie je dat in de verre omtrek van het spawn er nauwelijks nog bouwruimte is. Het wordt tijd voor een nieuw spawn, ver weg, in een nog onbebouwd gebied.

Het nieuwe spawn zal bestaan uit een nieuw huis, een nieuw treinstation, de mall en een arena. De mall en arena zijn niet nieuw, deze zullen uit het oude spawn worden getakelt.

Het oude spawn zal blijven bestaan. De mall en arena zijn straks weg, maar het kasteel en het station blijven staan. Er komt een spoorlijn (lijn 1) tussen beide spawns, maar je kunt ook via portalen het oude spawn bereiken. Het commando /spawn zal je brengen naar het nieuwe spawn.

Vanmorgen is de arena overgeplaatst naar het nieuwe spawn. Er is nu een bos geplant op de plek waar de arena eerst stond.

De locatie van het spawn blijft nog even geheim, net als hoe het spawn eruit komt te zien. Het nieuwe spawn zal worden geopend zodra het af is, maar ik weet nog niet wanneer dat is.

15 reacties op “Binnenkort een nieuw spawnpoint

  1. Als de mall verplaats wordt blijft alles behouden. maar dan verhuist alles naar de nieuwe spawn toe, en gaat het bij de oude weg.
    het duurt ongeveer 10min met de rails heen en weer te reizen van spawn tot spawn. Wanneer die openbaar wordt gemaakt kunnen we niet echt zeggen nog.
    ik hoop hiermee de vragen hebben te beantwoorden

    helper
    joentjegoeree

  2. Hoi Rutger,
    Als de mall verplaatstword.
    Blijft alles erin dan behouden ??
    Daarmee bedoel ik:
    Behouden winkeleigenaren hun winkels ?
    Zo ja blijven de signs en de chesten behouden ?
    Wel zo prettig aangezien ik een winkel heb.
    Hoeveel minuten duurt het voordat je met een minecart van het oude naar het nieuwe spawn gaat ?
    Wanneer word de nieuwe plek van het spawn openbaar gemaakt ?

    Sorry voor alle vragen.

    Mark.

Geef een reactie