BanHammer vervangen door eigen systeem

De plugin BanHammer heeft lang de bans op de server verzorgd. Vandaag hebben we de plugin vervangen. Reden: de nieuwste versie van BanHammer zit vol met bugs.

Spelers kunnen nu hun naam wijzigen. Wij waren daardoor gedwongen te updaten naar de nieuwste versie. Deze versie zit vol met bugs: kleurtjes worden niet weergegeven, tijdelijke bans werken niet goed, verbannen spelers worden niet de server uitgegooid, enzovoort.

Ik heb daarom een kleine vervanger voor BanHammer geschreven. Alle bestaande bans zijn overgezet naar het nieuwe systeem.

Het nieuwe systeem is wat aardiger voor verbannen spelers. BanHammer gaf nog wel eens de indruk dat wij uit wraak verbannen. Dit is niet waar, wij moeten mensen van de server verbannen om de orde op de server te bewaren. Het scherm dat verbannen spelers nu te zien zegt dat wij de speler helaas hebben moeten verbannen, en het zegt waar de speler de ban kan aanvechten.

2 reacties op “BanHammer vervangen door eigen systeem

  1. ik ben gebant omdat ik 39 dia en een judbox (ofzo) gestolen te hebben van DikkeVetteHoi maar dat heb ik niet dat deed ze van mij + ze heeft me uit mijn eigen huis verbannen omdat zij dacht dat ik stal maar dat deed ze zelf want ze heeft ook 5 paarden gestolen en 8 stacks redstone en 4 secks lapis dus zij liegt!

Geef een reactie