Eerste arenaupdate

Arena’s kunnen nu meerdere eigenaren hebben. Het toevoegen van een eigenaar gaat vrij gemakkelijk, klik gewoon op de link in het arenascherm. Je kunt ook eigenaren gemakkelijk verwijderen. Als je jezelf probeert te verwijderen dan verschijnt er een waarschuwing, maar deze kun je negeren. Zodra alle eigenaren van een arena zijn verwijderd wordt de arena opgeheven.

Arena’s worden nu ook in twee fasen gestart: in de eerste fase kunnen spelers joinen, in de tweede fase kunnen ze vechten. Arenamakers kunnen de spelers meteen zodra ze zich aanmelden naar de arena teleporteren, maar ze kunnen de spelers ook pas teleporteren zodra het gevecht start.

Spelers hoeven niet langer binnen het terrein van de arena te staan om zich aan te melden. In plaats daarvan worden de spelers vanzelf geteleporteerd zodra de maker het gevecht start. Het aanzetten van de arena moet nu wel gebeuren terwijl de eigenaar op het terrein staat.

Ander nieuws

  • Op de server zijn de linkjes niet langer onderstreept. Het nadeel hiervan is dat de linkjes wat moeilijker zijn te herkennen als linkjes, maar het voordeel is dat de chat er rustiger uitziet. Vooral voor schermen met veel linkjes, zoals de arenaschermen, is dit een verbetering.
  • Als je op een winkel op [Transaction X] klikt word je nu gevraagd een bedrag in te voeren, in plaats van dat “/transaction” in je chatbox wordt geplaatst.
  • Aan /playerinfo is nu een linkje toegevoegd om iemands arena’s te bekijken.

 

Geef een reactie