Je kunt nu doneren aan de server!

Vanaf vandaag kan iedereen doneren aan de server. Voor spelers die nog niet meteen hun portomonnee willen trekken hebben we ook een gratis dag gemaakt.

Meer informatie

Update

Dit was uiteraard een 1 aprilgrap. Zomaar gratis diamanten weggeven is niet iets wat wij gaan doen. Wij zijn een survivalserver waar dit soort praktijken niet voorkomen. Daarnaast gaan we ook geen donaties in guldens accepteren. 🙂

Alle ranks zijn weer zoals ze eerst waren. De /messages-inboxen zijn weer hersteld naar normale grootte. De toren bij het spawn wordt weer in oude staat hersteld.

Helaas had Mojang gisteren alle skins, dus ook die van het diamanten miniblokje, vervangen door villagers. Daardoor zagen de diamanten miniblokjes er gisteren niet goed uit. Vanaf vandaag zien ze er wel goed uit.

Het was gisteren een gezellige dag op de server. Ik heb zelf het idee dat alle spelers de grap wel konden waarderen. Wij gaan nu bedenken wat we voor Pasen gaan organiseren.

Op de dag zelf zag het blokje eruit als het hoofd van een villager. Deze foto is op 2 april genomen, en zag er dus wel goed uit.
Op de dag zelf zag het blokje eruit als het hoofd van een villager. Deze foto is op 2 april genomen, en zag er dus wel goed uit.

Ingang 1 apriltoren

6 reacties op “Je kunt nu doneren aan de server!

Geef een reactie